Gîtes

Op de Côte de Fumel hebben we de beschikking over twee stenen gîtes (Vannerie en Tournesol), een houten tuinhuisje (Jardinerie) en een minicamping.

De Vannerie biedt ruimte aan maximaal 4 volwassenen. De Tournesol en de Jardinerie zijn geschikt voor twee volwassenen.

Het kampeerterrein is ongeveer 1 ha groot en ligt onder het bos op een met bomen omzoomde grasvlakte. Hier hebben we een zestal plaatsen voor tenten, vouwwagens, caravans of campers. Er staan u twee eenvoudige maar goed geoutilleerde sanitaire units ter beschikking. Er zijn aansluitpunten voor elektriciteit en er is wifi op het palmplein en bij de buitenkeuken.

Verder is er een ruim zwembad van 6×13 meter met een prachtig uitzicht over het dal. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols, ook is er een abri waar u van een koel drankje kan genieten.

Tournesol

De gîte Tournesol (zonnebloem) is de vroegere hooizolder van de voormalige stallen

Vannerie

Onze gîte ‘La Vannerie’ is één van de gebouwen horend bij onze woonboerderij Côte de Fumel. Hier bevond zich vroeger de mandenmakerij.

Jardinerie

Dit tuinhuis, dat hoger op de heuvel ligt en los van het overige gebouwen-complex.

Table d’hôtes

Als gast van ‘Côte de Fumel’ bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze table d’hôtes. Op maandag- en vrijdagavond kunt u gezellig mee-eten voor € 25 per persoon. De maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht en koffie/thee en water en wijn.  Bij aankomst vindt u hier meer informatie over in de informatiemap die in de gîte klaarligt. Mocht u op de avond van aankomst op maandag of vrijdag gebruik willen maken van de table d’hôtes, dan verzoeken wij u dit vooraf aan ons door te geven.