In het uiterste Noord-Westen van het departement Tarn-et-Garonne, bij het plaatsje Valeilles iets ten zuiden van de rivier de Lot, ligt Côte de Fumel, gelegen in een oorspronkelijke, landelijke omgeving: afwisseling van flinke heuvelruggen met bossen en lager gesitueerde boerderijen met akkers, weilanden en boomgaarden.

Côte de Fumel is een twee eeuwen oude gerestaureerde boerderij met verblijfsaccommodatie op een terrein van 3 hectare, deels verscholen in het bos, aan het einde van een dal met een fraai uitzicht op de omgeving.

Valeilles is te vinden net ten zuiden van de weg Penne d’Agenais – Tournon d’Agenais. Het gebied is nog niet ontdekt door het massa-toerisme. De grootste steden in de buurt zijn Villeneuve-sur-Lot (ten westen op 21 km), Agen (ten zuiden-westen op 35 km) en Cahors (ten oosten op 56 km). Op de Côte de Fumel hebben we de beschikking over twee stenen gîtes (Vannerie en Tournesol), een houten tuinhuisje (Jardinerie) en een Camping

De gîtes bieden beide ruimte aan 2 volwassenen en 2 kinderen. De Jardinerie is geschikt voor twee volwassenen en heeft ruimte voor het bijplaatsen van een tentje. Het kampeerterrein is ongeveer 1 ha groot en ligt onder het bos op een met bomen omzoomde grasvlakte. Hier hebben we een zestal plaatsen voor tenten, vouwwagens, caravans of campers. Er staan u twee eenvoudige maar goed geoutilleerde sanitaire units ter beschikking. Er zijn aansluitpunten voor elektriciteit en er is wifi op het palmplein en bij de buitenkeuken.

Verder is er een ruim zwembad van 6×13 meter met een prachtig uitzicht over het dal. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols, ook is er een abri waar u van een koel drankje kan genieten.