Côte de Fumel

In het uiterste Noord-Westen van het departement Tarn-et-Garonne, bij het plaatsje Valeilles iets ten zuiden van de rivier de Lot, ligt Côte de Fumel, gelegen in een oorspronkelijke, landelijke omgeving: afwisseling van flinke heuvelruggen met bossen en lager gesitueerde boerderijen met akkers, weilanden en boomgaarden.

Twee eeuwen oude boerderij

Côte de Fumel is een twee eeuwen oude gerestaureerde boerderij met verblijfsaccommodatie op een terrein van 3 hectare, deels verscholen in het bos, aan het einde van een dal met een fraai uitzicht op de omgeving.

Valeilles

Valeilles is te vinden net ten zuiden van de weg Penne d’Agenais – Tournon d’Agenais. Het gebied is nog niet ontdekt door het massa-toerisme. De grootste steden in de buurt zijn Villeneuve-sur-Lot (ten westen op 21 km), Agen (ten zuiden-westen op 35 km) en Cahors (ten oosten op 56 km).

Onze accommodaties

Op de Côte de Fumel hebben we de beschikking over twee stenen gîtes (Vannerie en Tournesol), een houten tuinhuisje (Jardinerie) en een Mini-Camping.

De Vannerie bied ruimte aan maximaal 4 volwassenen. De Tournesol en De Jardinerie zijn geschikt voor twee volwassenen. Het kampeerterrein is ongeveer 1 ha groot en ligt op een met bomen omzoomde grasvlakte. Hier hebben we een zestal plaatsen voor tenten, vouwwagens, caravans of campers. Er staan u twee eenvoudige maar goed geoutilleerde sanitaire units ter beschikking. Er zijn aansluitpunten voor elektriciteit en er is wifi bij het huis en bij de buitenkeuken.

Verder is er een ruim zwembad van 6×13 meter met een prachtig uitzicht over het dal. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols, ook is er een abri waar u van een koel drankje kan genieten.