Culinair

culinair-markten

Montagnac_sur_Auvignon©CDT47

 

Restaurants

In de nabije omgeving van ‘Côte de Fumel’ vind je zowel leuke restaurantjes als gerenommeerde eetgelegenheden. Een overzicht ligt klaar voor u in de gîte.

 
Marché Gourmande Dausse

Wat in de maanden juli en augustus zeker aan te bevelen is, zijn de marché gourmandes in Dausse (op 3 km). Op dinsdagavond kunt u hier vanaf 19.00 uur terecht voor een gezellige ‘eet-markt. In een sfeervolle ambiance kunt u gezamenlijk met allerlei andere gasten aan lange tafels genieten van heerlijke franse gerechten die u vanuit gezellige kraampjes worden aangeboden.

 
Wijn proeven

‘Côte de Fumel’ ligt precies tussen het Cahors-wijngebied in het oosten en het begin van de Bordeaux-wijnstreek in het westen. Een bezoek aan een paar caves is de moeite waard: Kijk, Proef, Vergelijk.

 
Table d’Hôtes

Als gast van ‘Côte de Fumel’ bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van table d’hôtes. Twee keer per week, op maandag en vrijdag, kunt u gezellig mee-eten voor € 24,00 per persoon. De maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht en koffie/thee/water en wijn.  Mocht u bij aankomst op maandag of vrijdag gebruik willen maken van de table d’hôtes, dan verzoeken wij u dit vooraf per mail aan ons door te geven.

css.php
Geverifieerd door MonsterInsights